ICE COLD CUCUMBER SOUP WITH MINT serves 4

DSC_0631

A perfect recipe for the summer, fast, easy and delicious.

Also a great way to eat healthy and low calories meal.

3 Cucumbers (1250 G)

60 G OLIVE OIL

170 G SKIMMED YOGHURT If you want you can substitute with double cream

THE JUICE  OF 1 LEMON

1 GARLIC CLOVE

2 SHALLOTS

Half BUNCH OF MINT

SALT / PEPPER TO TASTE

Peel, cut into two and scoop out the seeds of the three cucumbers. Cut into large chunks and place in the bowl of your mixer. Peel and chop the garlic and shallots. Chop the mint. Add to the mixer the olive oil, youghurt, lemon juice, garlic, shallots and mint.

Seasan with pepper and salt to taste.

Mix until desired consistency and place in the fridge at least an hour before serving.

Enjoy!!!

Publicités

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s